400 milyonu aşkın aktif kullanıcısı olan Instagram, insanların en fazla tercih ettiği sosyal medya platformları arasında yer alıyor. Instagram uygulamasını kullandığınız zaman pek çok farklı özellikten de yararlanabiliyorsunuz.

Kullanılmayan Filtreleri Gizleme

Fotoğraf filtreleme özelliği Instagram’ın en beğenilen özellikleri arasında yer alıyor. Ancak akıllı telefonların kameralarının gelişmesi ile birlikte insanlar artık filtrelere eskisi kadar ilgi göstermiyor. Instagram’ın filtrelerini kullanmak istemiyorsanız ya da belirli filtreleri kullanmak istemiyorsanız bu filtreleri gizleyerek kaldırabilirsiniz.

Fotoğraf paylaşımı yapacağınız zaman filtrelerin en sağ kısmında yer alan “Yönet” butonuna dokunarak kullanmak istemediğiniz filtreleri gizleyebilir ve uygulamayı daha kişisel bir hale getirmeye başlayabilirsiniz.

Etiketlendiğiniz Fotoğrafları Gizleme

Instagram hesaplarını yoğun bir şekilde kullanan kişiler sık sık başka insanların profillerinde etiketlenebilirler. Başka insanların paylaştığı ve size ait olan etiketli olduğunuz fotoğrafların otomatik olarak paylaşılmasını istemiyorsanız bunu engelleyebilirsiniz.

Farklı kişilerin fotoğraflarını profilinizde gizleyebilmek için, “Olduğun Fotoğraflar” butonuna dokunmanız ve profilinizde gizleme seçeneğini aktif etmeniz yeterli olacaktır.

Arkadaşlarınızın Neler Beğendiğini Görebilme

Arkadaşlarınızın hangi fotoğrafları beğendiğini ya da kimleri beğendiğini takip etmek istiyorsanız “Hareketler” butonundan yararlanabilirsiniz. “Hareketler” butonuna dokunduğunuz zaman, “Takip Edilen” kısmına dokunmanız arkadaşlarınızın Instagram’da neler ile etkileşim halinde olduğunu görebilmenizi sağlar.

Beğendiğiniz Fotoğrafları Tekrar Görebilme

Instagram’da beğendiğiniz fotoğrafları tekrar görebilme imkanınız da mevcuttur. Bu özellik Instagram kullanıcıları tarafından en beğenilen ve biraz gizli kalmış bir özelliktir. Hesabınızı oluşturduğunuz ilk günden itibaren beğendiğiniz bütün paylaşımlara ait bilgileri Instagram’da görebilirsiniz.

Instagram profilinize girdiğinizde “Ayarlar” sekmesine geldiğiniz zaman beğendiğiniz gönderilere tıklayabilir ve böylelikle önceden beğendiğiniz fotoğrafların tamamına ulaşabilirsiniz.

Favori Hesaplarınız Fotoğraf Paylaştığında Bildirim Alabilme

Her kişinin büyük bir ilgi ile takip ettiği bir Instagram hesabı olabilir. Sürekli takip ettiğiniz ve kaçırmak istemediğiniz bir Instagram hesabını yakından takip etmek istiyorsanız bildirim alabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara