Ekşi Sözlük, Yeni Platformu Ekşi Şeyler’i Yayına Soktu

Türkiye’nin en büyük sosyal medya platformları arasında yer alan Ekşi Sözlük, geniş görsel içerik ağırlıklı yeni bir projesi ile takipçilerinin karşısına çıktı. Ekşi Sözlük platformunda yer alan entry’lerin seçilerek, günümüzdeki içerik formatına uygun bir şekilde yayınlanacağı sitenin adı Ekşi Şeyler olarak belirlendi. Bugün yayına başlayan projenin Ekşi Sözlük’ün sosyal ağ odaklı bir versiyonu olacağı görülüyor.

Ekşi Sözlük markası olduğunu benzer logosu ve ismi ile belli eden proje, içerik anlayışı ve yayın tarzı ile Ekşi Sözlük platformundan keskin çizgiler ile ayrılıyor. Ekşi Sözlük’te yer alan favori entry’leri kültür, spor, eğlence, bilim, yaşam ve haber şeklinde beş ayrı kategoride yayınlayan Ekşi Şeyler, paylaşım ve sosyal ağ haberciliğine yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

İçerikler Görsel Ağırlıklı Olacak

İçerik başlıklarına baktığınız zaman Ekşi Sözlük platformu ile Ekşi Şeyler arasında pek bir fark göremeyebilirsiniz. Hatta bazı başlıkların Ekşi Sözlük’te yer alan başlıklar ile birebir aynı olduklarını bile görebilirsiniz. Ancak Ekşi Şeyler platformundaki başlıklara tıkladığınız zaman içerik olarak çok daha farklı bir format sizleri bekliyor olacak.

Ekşi Şeyler platformunda yer alan içerikler genel olarak görsel ve GIF ağırlıklı olacak. Bir içeriğe tıkladığınız zaman profesyonel editörler tarafından içerik formatına uygun hale getirilmiş olan Ekşi Sözlük entry’lerini görebileceksiniz. Ayrıca Ekşi Şeyler platformunda yorum yapabilme özelliği de aktif olacak.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

7500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Optimizasyonu
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Hediye Google SEO Raporu
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara