2017 yılında video uygulaması olarak hayatımıza giren uygulama yeni özelliği ile canlı yayın uygulamasını da başlatmaya hazırlanıyor. İlk olarak Amerika’da yayına başlayacak olan LinkedIn Live uygulaması sonrasında ise tüm dünya da kullanılabilir olacak.

Bu haftadan itibaren duyurulan canlı yayın uygulama özelliği hem kullanıcıların hem de platformda olan kullanıcıların canlı yayın yapabilmesine olanak sunan sistem ile karşımıza çıkıyor. Duyurulan uygulama ilk olarak Amerika’da uygulanmaya başlayım davet özelliği ile yayınlanacak

İlk beta sürümünün Amerika’da yapılmasının akabinde ilerleyen dönemde form üzerinden de kullanıcılara açılacağı bildirildi.

LinkedIn Canlı Yayın Özelliği 

Birçok kullanıcı tarafından uzun süredir beklenen canlı yayın özelliğinde aslında şirketin geç kaldığı da bir gerçek olarak ifade edilmekte. Bu özellik ile birçok platform, kullanıcı ve şirketlere avantaj sağlayacak olan seçimde ise ayrıca bazı özellikler de yer alıyor. 

LinkendIn Live olarak karşımız acıkacak olan canlı yayın özelliği kullanımında aynı zamanda anlık beğeni ve yorumlarda ekrana yansıyabilecek. Bunun yanı sıra canlı yayın yapanlarında da gerçek zamanlı olarak yapılan bu yorumlarda istediklerine müdahale ederek silme yetkisi de sağlanacak. 

LinkedIn Canlı Yayın Özelliği Yeni Gelir Kaynağı Olacak

Şirket tarafından yapılan açıklamalarda uygulamanın titizlikle gerçekleştirilerek kullanıcılara sunulduğu ve bu kapsamda da gecikmelerin olduğu vurgulandı. LinkendIn. Live olarak ifade edilen canlı yayın özelliğinin şirket içinde yeni gelir kaynağının kapılarını da açtığı vurgulanmakta. 

LinkedIn uygulamasında canlı yayın kullanımı sırasında etkileşimi artırmayı hedefleyerek canlı yayın sırasında reklam uygulamasını açması da gündem de yer alan konular arasında bulunuyor.

Şirket tarafından sunulan video uygulamalarında yayınlanan reklamlar üzerinden ortamalar yüzde otuz oranında kar elde ettiği gözlemlenmiş olup bunu ise sadece videolarda yer alan reklamlar ile sağladığı bilinmekte. Şimdi yapılan yeni canlı yayın uygulamasında da bu işleme yer açılarak uygulamanın reklam gelirleri ve kullanıcıların da bu işlemde artış göstererek daha fazla talep etmesi ile beraber daha da artacağı düşünülüyor. Bu anlamda da şirketin kendine yeni bir kazanç kapısı açtığı da ifade etmek çok yanlış olmayacaktır.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara