Dünyanın ikinci arama motoru olan Yandex Direct reklamları, Google Ads reklamlarına eşsiz bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Bir anlamda Yandex Direct reklamlarının Google Ads sistemini tamamladığını da belirtmek mümkün. Anahtar kelime temeli üzerine kurulu bir sistem olan bu Yandex Direct, reklamları arama motoru sonuçlarında gösteriyor ve reklam verenlere tıklama başına maliyet sunduğu için de son derece düşük bir maliyetle bu platformda reklam vermek mümkün oluyor. 

Elbette reklam bütçesi öncelikle Google Ads için belirleniyor. Ancak Yandex Direct de potansiyel müşterilere ulaşmak, yüksek oranda dönüşüm almak için en iyi ikinci seçenek oluyor. Bu arada yakın zamanda web sitelerinde de reklam yayınlama sistemine geçiş yapılacağı bilgisi de mevcut. Dolayısıyla daha da cazip bir reklam platformuna dönüşmesi an meselesi… Google’a nazaran daha düşük reklam bütçesi ile reklam verebileceğinizi de unutmayın. 

Neden Yandex Direct Reklamları?

Rekabet ortamı Google AdWords’deki gibi değil ve bu nedenle maliyeti de daha düşük. 

Yandex’in Türkiye’ye ciddi oranda yatırım yapıyor olması, ülkemizde de kullanıcı sayısının hızla artmasını beraberinde getiriyor. 

Rakipleri ile kıyaslandığında Yandex daha temiz bir platform sunuyor. Spam siteler tarafından doldurulmamış olması, ceza prosedürlerinin katı olması gibi unsurlar nedeniyle arama sonuçları sayfası rakiplerinden bir tık daha başarılı! 

Ek bir tanıtım kanalı olarak Yandex Direct en ideal seçenek!

Sanal Kartvizit hizmeti kapsamında herhangi bir internet sitesi olmadan da bu platformda reklam verilebiliyor. (Google Ads’te site olması zorunluluğu var.)

Özellikle Rusya’da da hizmeti/satışı olan markalar için Yandex Direct  & 62’den fazla Pazar payı olduğundan en doğru reklam alanına dönüşüyor. 

Siz de reklam bütçenizi en doğru şekilde kullanmak için bu platformu seçenek olarak düşünün!

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara