Twitter kullanıcı sayısı son derece fazla olan platform olmak ile beraber birçok farklı mecra içinde de özellikle yorumlar alanında dikkat çeken bir etkiye sahiptir. Twitter platformu yanıtlamalarda yeni güncelleme özelliğini sundu. Artık kullanıcıları attıkları tweetlere kimlerin yanıt vereceğine de karar verebilecek hale geldi.

Yanıtlamalarda Karar Verme Yetkisi Artık Kullanıcılarda 

Twitter hesabı bulunan tüm kullanıcılar attıkları tweetlere herkes yanıt verilebiliyor. Kullanıcıların birçoğu herkesin tweetlere yanıt vermesinden rahatsız olmak ile beraber bazıları herkesin atılan tweetlere yanıt vermesinden mutlu değildir.

Twitter ise kullanıcılar tarafından gelen talepleri dikkate alarak herkesin yapılan yorumlara ya da tweetlere yanıtlamasında sınırlama uygulamasında yer verdi. Kullanıcılara sunulan yanıtlamalara karar verme yetkisi sayesinde bu anlamda rahatsızlık duyan kullanıcılar da rahat bir nefes aldı diyebiliriz.

Artık Herkes Sizden Bahsedemeyecek 

Twitter platformu farklı birçok mecralar tarafından kullanılarak farklı birçok konu ile ilgili olarak yorumların alınabildiği bir alandır. Twetlere yapılan kullanıcı yetkisi sonrasından bahsetme özelliğine de yeni özellikler geldi. 

Bahsetme özelliği sizin adınızın geçtiği yerde hesabınızın başka tweet içinde kullanılmasıdır. Bu özellik ile beraber açık olan hesabınız ile ilgili olarak herhangi bir yorum ya da buna benzer yanıtlama yaptığında kullanabilir idi. Retweet olarak ifade edilen uygulama bahsetme olarak da sunulmaktadır. 

Twitter tarafından sunulan yeni güncelleme özelliği sayesinde ise artık herkes sizden bahsedemeyecek. Eskiden hemen herkes açık olan profil hesabınızdan yararlanarak sizden bahsederken bunu kullanabilmekteydi. 

Kullanıcıların taleplerini iyi değerlendiren platform olan twitter bu anlamda da kullanıcıların istekleri doğrultusunda yeni bir çalışmaya yer vererek yanıtlama ya da bahsetme uygulamalarında herkesin sizden bahsedememesine yer açtı. Bu aşamada ise twitter profiliniz açık olsa bile siz istemediğiniz surece hiçbir twitter kullanıcıları sizin onayınız olmadan sizden bahsedemeyecek. 

Twitter platformu kullanıcılardan gelen talepler ve istekler doğrultusunda birçok güncellemeye yer açarak kullanım açısından avantaj sağlayan ve daha uygun bir platformu sunulmasına destek oluyor. Yeni uygulama içerikleri ve güncellemelerin yanı sıra twitter her geçen gün yeni bir güncellemeye yer veriyor. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara