Sosyal medyada takipçi sayısı istediğiniz rakama ulaşmıyor mu? Hatta artık takipçi satın almayı mı düşünmeye başladınız? Sosyal medya fenomenleri “takipçi satın almayın” uyarısında bulunuyor. Çünkü doğal yolla takipçi sayınızın artması aslında mümkün. Yapmanız gereken sadece sosyal medya hesaplarınızı en doğru şekilde kullanmak ve bu sayede geniş kitlelere ulaşmak olacak. 

Instagram hesabınıza hashtag özelliğini doğru şekilde kullanmaya özen göstermelisiniz. Örneğin moda ile ilgili bir fotoğraf bekliyorsanız kullandığınız hashtag de  moda içerikli olmalı!   Takipçi sayısını arttırmak isteyenlerin yaygın şekilde kullandığı yöntem en çok kullanılan hashtagleri eklemek oluyor.  Elbette bu hashtagleri de eklemelisiniz.  Ancak paylaşımınızın yüzbinlerce fotoğraf arasında çok fazla görülmeyeceğini de bilmelisiniz. Bu nedenle az kullanılan hashtagleri de kullanmaya çalışın.

Her Şeyden Önce Güçlü Bir Profil Oluşturun!

Profil bilgilerinizin de büyük önem taşıdığını belirtmeliyiz. Çünkü insanların dikkatini çekmeye başardığınızda öncelikle profilinize girerek profil bilgilerinize göz atacak ve sonrasında sizi takip etmeye başlayacaktır. Bu nedenle güçlü bir profil oluşturmanız çok büyük önem taşıyor.  Profil bilgilerinizin özgün olmasına da dikkat edin. Sosyal medya fenomenlerinin kullandığı sloganları olduğu gibi alıp profilinizi eklemeniz asla yapmamanız gereken bir davranış!

Paylaşımlarınız sosyal medya hesabınızda insanları çekecek bir mıknatıstır. Kaliteli içerikler paylaşırsanız sizin bile şaşıracağınız kadar kısa sürede takipçi sayınız artacaktır. Paylaşım yapmadan önce kendinize şu soruyu sorun:  bu paylaşım benim profilime uygun mu ve insanların ilgisini çeker mi? Eğer her iki soruya da yanıtınız evet ise gönül rahatlığı ile paylaşabilirsiniz. Özgün içerikler paylaşmanız gerektiğini söylemeye artık gerek bile yok. Asla paylaşımınız alıntı olmamalı! İnsanlar bundan nefret ediyor. 

Instagram ve Facebook uygulamalarına kazandırılan hikayeler bölümünü kullanmaya özen gösterin. Bazı paylaşımlarınızın hesabınızda daimi olarak kalmasını istemiyor olabilirsin. Bu durumda hikayeler bölümüne ekleme yapabilir ve takipçi sayınızın azalmasını önleyebilirsiniz. Ayrıca çok da paylaşım yapmak takipçi sayınızı azaltır. Aynı zamanda uzun süre paylaşım yapmamakta takipçi sayınızın azalması için yeterli bir nedene dönüşüyor. Bu nedenle haftada 3 ila 4 paylaşım yapmaya özen gösterin.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3000 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Demografi Planlama
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Remarketing Hedefleme Yok
  • Hediye Banner Tasarım Yok
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara