Messenger’ın Dikkat Çeken Yeni Özelliği: Anket

Facebook, mesajlaşma ve iletişim uygulaması olan Messenger’ı güncellemeye devam ediyor. Facebook’un popüler mesajlaşma uygulaması için bu kez yeni bir anket özelliği ortaya çıkartıldı. Anket özellikleri sayesinde kullanıcılar mesaj içerisine ufak anketler yerleştirebiliyorlar. Oylamalar sonuçlandığı zaman ise tüm sonuçlar paylaştığınız kişiler tarafından görüntülenebiliyor.

Grup konuşmalarını seven kişiler için geliştirilmekte olan yeni anket özelliği ile aynı anda 10 kişi yazmadan sadece istedikleri şıkkı işaretleyebilecekler. Böylelikle grup konuşmalarından gelen rahatsız edici bildirimler engellenmiş olacak. Akıllı telefonlarını sürekli sessize almak zorunda kalan kişiler için ideal bir özellik olacak anket aynı zamanda işletmeler için de yararlı olabilecek.

Markalar için de Yararlı Olacak

Büyük küçük tüm markaların oluşturabileceği Messenger sohbet grupları sayesinde markalar kendi ürün ve kampanyalarını tanıtabilecekleri anketler yaratabilecekler. Geri dönüş sonuçlarına göre ise markaların gelecek dönemlerdeki ufak tefek stratejileri belirlenebilecek.

Tüm kullanıcılar için hayata geçirilen yeni anket özelliği bireysel kullanıcılar tarafından da büyük bir ilgi görüyor. Arkadaşlarınız, yakın çevreniz ve iş arkadaşlarınız ile birlikte yapabileceğiniz anketler ile daha az zaman harcayarak tüm planlarınızı ortak kararlar neticesinde verebileceksiniz.

Anket özelliği aynı zamanda eğlence amaçlı olarak da kullanılabilecek. Facebook’un neredeyse her gün yeni bir özellik eklemeye devam ettiği Messenger’ın bu yeni anket özelliği sayesinde kullanıcılarına daha keyifli bir deneyim sunacağı söyleniyor.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Kalıcı SEO

1125 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • 5 Adet x 300 Kelime Makale
  • 5 Adet Özgün Site Yayın
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara