Masaüstünde Allo’ya Yer Açın

    Google tarafından hazırlanan anlık mesajlaşma uygulaması bundan böyle masa üstünde de olacak. Allo ismini taşıyan ve geçtiğimiz yıl hayatımıza giren anlık mesajlaşma uygulaması artık masaüstü desteğine sahip olacak. Kullanıcıları bir hayli sevindiren bu yenilik için kısa bir süre daha beklemek gerekiyor. Çünkü uygulamanın masaüstü desteği henüz hazır değil.

    Google I/O etkinliği esnasında tanıtımı yapılan Allo’nun masaüstü desteği haberini Google İletişim Ürünlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nick Fox verdi. Açıklama ile birlikte Twitter üzerinden bir de görsel paylaştı. Uygulamaya dair yüz güldüren haberlerden bir diğeri de hem iOS hem de Android için geliştirilmiş olmasıydı.

                                                                 Allo Masaüstü Uygulamayla Yükselişe Geçebilir

    İçerisinde sanal bir asistan da bulunduran Allo aslında beklediği ilgiyi göremeyen bir uygulamaydı. Kullanıma açıldığında beklenen indirilme oranlarını yakalayamayan Allo’nun masaüstü versiyonu ile yükselişe geçmesi isteniyor. En azından bilgisayar başında uzun süre zaman geçirenlerin uygulamayı indirmesi ve kullanması bekleniyor. Allo, WhatsApp Web’e benzer özellikleriyle de dikkat çekiyor.

    Twitter üzerinden paylaşılan görsel dikkate alındığında Allo’nun Windows ya da Mac uygulaması olmaktan ziyade Chrome uygulaması olarak masa üstünde yer alacağı anlaşılabiliyor. Bu konuya dair detaylı bir açıklama yapılmadı ancak paylaşılan görselden bu kanıya varmak da pek zor olmuyor.

Masaüstü versiyonu ile yeniden gündemde yer eden Allo sosyal medyada paylaşılmaya ve tartışılmaya başlandı. Masaüstü versiyonunun ne zaman kullanıma açılacağına dair herhangi bir tarih belirtilmedi. Ancak önümüzdeki birkaç ay içerisinde çalışmaların tamamlanması bekleniyor. Tanıtım çalışmalarına da hız verildiğinden yakın zamanda Allo masaüstü uygulamasına kavuşabilirsiniz.

    Allo bu anlamda geç kalmış sayılmaz. Çünkü WhatsApp, Messenger ve Line masaüstü uygulamalarını hayata geçireli çok uzun süre olmadı. Sadece birkaç ay öncesine kadar bu mesajlaşma devleri de masaüstü uygulamasına sahip değildi. Bu anlamda Allo’nun geç kaldığını söylemek pek doğru olmayacak. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

2250 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Google Yerel Reklam
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Hediye İRP T-Shirt
  • 200 TL Hediye TechPanel Aktivasyon
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara