Linkedln’ de Video Dönemi Başlıyor

Sosyal ağlarda etkileşimim en önemli rolü haline gelen videolar oldukça dikkat çeken uygulamalar olup Facebook ve Twitter' e bakıldığında ise sürekli olarak bu konu hakkında güncellemelerin olduğu da biliniyor. Sanpchat’ın de ilk zamandan bu güne sürekli olarak videolu hizmet vermeye odaklanmasını da gözlemleyerek bu furyadan Linkendln’ in uzak kalması düşünülemezdi.

Microsoft tarafından alınan Linkendln’ in yeni video stratejisi kullanıcıların İos ve Android üzerinden video yüklemesini sağlayan bir özellik üzerine kurulu oldu.

Linkendln bu video özelliğinin arkasından ise kullanıcıların profesyonel yaşamlarını, tamamlanan projelerini, devam eden işlerini ya da herhangi bir ürün görselini diğer kullanıcılara aktarabilmesi fikri yer alıyor. Linkendln ilk defa kullanacak olan kişilerin bir doküman hazırlayarak giriş yapmaları durumunda tüm yönlendirmeleri yaparak onlara yardımcı olacak bir video uygulamasını sunuyor.

Yeni Uygulama ve Sonrası

Microsoft tarafından alınan Linkendln ağının yayınladığı videolu paylaşım aslında çokta yeni sayılmamak ile birlikte geliştirilmiş olan özellikle ile daha çok kullanıcıya ulaşım sağlayarak daha çok kullanıcının proje ya da ürün pazarında istediği içeriği üretebilmelerine destek olacak.

İş sahasında gelişime odaklı olan Linkendln oldukça yavaş ilerleyen bir ağ yapısına sahip olmasını yanı sıra videolu paylaşım alanında birçok ağın güncellemeler ve yenilemelere sürekli olarak gitmesine karşın henüz bu uygulamaya girmesinin ardında atacağı yeni hamlede merak konusu oldu.

Linkendln tarafından yayına başlayan videolu paylaşım odağının sonrasında nasıl bir geri dönüş alacağı ve sonraki ilk adımı ise şimdiden merak konusu oldu.

Linkendln hakkında gelen haberlere göre birçok sosyal ağda son derece popüler bir hale dönen fakat Linkendln de bulunamayan canlı yayın özelliğinin de video paylaşım uygulamasının ardından gündeme gelebileceğine ilişkin oldu. 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara