Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sonrasında herkes tek yürek olup mağduriyet yaşayanların imdadına koşmaya başladı. Bu duyarlıkta ise bağış toplama uygulamaları Instagram gibi sosyal medya platformu tarafından da günden gelerek uygulama oldukça ilgi gördü. 

Instagram hikayeler üzerinden bağış toplama uygulaması önceden de yer almak ile beraber 24 saat içinde silinmekteydi. Instagram sosyal medya platformu tarafından yapılan yeni uygulama sayesinde hikayeler alanına irtibat numarasının yanına profile bağış düğmesi seçeneği de yer alabilecek.

Instagram Bağış Toplama Butonu

Korona virüs salgını sonrasında günden gelen bağış toplama uygulamalarında sosyal medya platformu olarak dünya da en çok kullanılan Instagram da dâhil oldu. Hikayeler ile tek tık ile bağış toplanabilmesine olanak sunan uygulamada aynı zamanda bağış toplama butonu da eklenebiliyor.

Hikaye oluşturma alanına giriş yapan kullanıcı burada yer alan bağış etiketine tıklayarak bunu ekleme yapabilecek. Böylelikle bağış butonuna tıklayarak kişiler ise arama sayfası açılarak desteklemek istenen kar amacı gütmeyen kuruluşlar arasından seçim yapılarak bağış işlemi gerçekleştirilebilecek. Son olarak bu kuruluşu etiketleyerek kuruluş için bağış toplanması da sağlanabilecek.

Bağışlardan Komisyon Alınacak mı?

Dünyanın etkisi altında olduğu korona virüs salgını sonrasında özellikle kar amacı gütmeyen kuruluşlar yardıma ihtiyacı olan kişilerin imdadına kavuşmak açısından önemli bir destekçi konumuna geldi. Bu aşamada duyarsız kalmayarak hizmetlerini sunan Facebook da yeni bir uygulamaya yer açarak bağış toplama işlemlerine hız kazandıracak olan sosyal medya kullanıcılarını da sisteme dahil etti. 

Uygulamanın eklenmesi ve bağışın iletilmesinde kolaylık sağlayan uygulama sayesinde birçok kar amacı gütmeyen kuruluşta gerekli olan desteği alabilecek. Bağış toplanması işlemlerinde ise komisyon alınıp alınmadığı da en çok merak edilen konular arasında yer almaktaydı. Facebook sözcüsü tarafından yapılan açıklamalara göre Instagram hikaye alanında gerçekleştirilecek olan tek tıkla bağış uygulamasında yapılacak olan bağışlarda herhangi bir komisyon ücretinin alınmayacağına dair oldu. Instagrama kayıt edine kredi kartı bilgilerinizi tekrar kullanmanın yanı sıra dilerseniz sistemde de silerek sonrasında tekrar ekleyebilmeniz de mümkün.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara