Teknolojinin gelişimi ile beraber farklı birçok cihaz da hayatımızda yer edindi. Kulaklıklar ise yeni teknoloji ile kablosuz olarak yer alarak hayatı kolaylaştıran ve iletişimde farklı uygulama detaylarına yer açılabilen cihazlar haline geldi. Google tarafından sunulan kablosuz kulaklıklar arasından 2017 yılında piyasaya sürdüğü Pixel Buds olması sebebi ile 2020 yılındaki piyasaya sürülecek olan kablosuz kulaklığın Pixel Buds 2 olması bekleniyordu. Fakat dünya teknoloji devi Google, Pixel Buds 2 olarak adlandırmadı. 

Google Pixel Buds Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

Google tarafından 2017 yılında piyasaya sürülen kablosuz kulaklık Pixel Buds sonrasında 2020 yılında da yenilenen özellikleri ile bir kulaklığı daha piyasaya sürüyor. 2020 yılının bahar aylarında piyasada olması beklenen ürün özellikleri ile de dikkat çekerek kullanıcıların ihtiyaçlarına ve taleplerine de yanıt veren bir cihaz olma özelliğini veriyor.

Google Pixel Buds Özellikleri Nelerdir?

Google tarafından piyasaya sürülen kablosuzu kulaklık serilerine bir yenisini ekleyen dünya devi yeni ürününde de kullanıcıların ihtiyacını karşılayacak olan ve taleplerine yanıt buldukları bir cihaz sunuyor. 

Google tarafından piyasaya sürülen yeni kablosuz kulaklığın en belirgin olan özelliği açık alandaki kullanım menzili oldu. Google tarafından yapılan açıklamaya göre açık alan menzili bir futbol sahası ya da üç oda olarak ifade edildi. Son derece yüksek olan çekim menzili ile kullanıcıların bu yöndeki taleplerine yönelik olumlu bir seçenek sunuyor. 

Google Pixel Buds aynı zamanda Google akıllı asistan desteğine de sahiptir. Akıllı asistana ulaşım için Hey Google komutunu kullanmanız yeterli.

Google Pixel Buds ayrıca kullanıcının bulunduğu ortama göre analizin yapılmasına da yardımcı olmaktadır. Bu sayede ses üzerinde değişiklik yapmaktadır. Bunun ile beraber telefon görüşmeleri sırasında karşılaşılan rüzgar sesi gibi gürültülerde Google Pixel Buds kulaklığında yaşanmayacak.

Google Pixel Buds Kulaklık Fiyatı 

Google tarafından hazırlanarak kullanıcıların talep ve ihtiyaçların göre hazırlanan Pixel Buds kulaklık 2020 yılının bahar aylarında piyasada yer alacak. Google Pixel Buds kulaklığın fiyatı ise 179 dolar olarak belirlendi. Özelliklerini inceleyerek siz de bu kulaklığa sahip olmanın avantajına yer verebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara