Facebook Sayfalar Özelliğine Yeni Güncelleme

Facebook tarafından işletmelerin daha kolay bir şekilde müşterilerine ulaşabilmesini ve onlarla iletişim halinde olmasını sağlayan “Sayfalar” özelliği yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme ile birlikte “Eylem Çağrısı” özelliğini kullanarak insanlar Sayfalar üzerinden fiyat teklifleri alabilecekler.

İşletmelerin Sayfalar özelliğine Eylem Çağrısı düğmeleri ekleyebilmeleri müşterilerinin birkaç kolay adımda kolay bir şekilde tamamlayabilecekleri formlardan yararlanabilmesini sağlıyor.

60 milyonu aşkın işletme tarafından her gün aktif bir şekilde kullanılan Sayfalar özelliği ise giderek büyümeye devam ediyor. Facebook tarafından her geçen gün daha işlevsel bir hale getirilen Sayfalar özelliğinin günde 1 milyarın üzerinde insan tarafından ziyaret edildiği söyleniyor.

Mobil Çözümler Geliştiriliyor

Mobil bir çözüm de sunmakta olan Facebook, işletmelerin Sayfalar özelliği sayesinde müşterileri ile etkileşim halinde olabilmesini sağlıyor. Böylelikle tüm işletmeler günün her anında mobil cihazları üzerinden de iletişim kurabiliyorlar.

Mobil dünyanın giderek ön plana çıktığı bir dönemde Facebook’un Sayfalar özelliğine mobil destek sağlaması ve bu desteğini sürekli olarak güncel tutması işletmelerin artık Sayfalar özelliğinden vazgeçememesine sebep oluyor.

Günümüzde büyük-küçük tüm işletme sahipleri Sayfalar özelliğini kullanarak müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını yakından takip edebiliyorlar. Yeni gelecek olan Eylem Çağrısı butonu sayesinde ise alışveriş ile birlikte müşteriler artık firmalar ile daha büyük bir etkileşim içerisinde olabilecekler. Güncellemeyi alabilmek için kullandığınız cihazın uygulama mağazasını veya güncelleme ayarlarınızı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Animated Gif

1500 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • 3 Ebat Banner Tasarım
  • Banner Reklam Öneriler
  • Ücretsiz Bir Sefer Revizyon
  • 6 Frame Maksimum
  • Aynı Konsept Üzerinden Ebatlara Çoğaltım
  •  
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara