Facebook reklam hizmeti ile firmalar Facebook üzerinden satışlarını artırmayı sürdürürken marka imajlarını oluşturuyor. Facebook reklam modelleri ile insanları internet sitesine çekme amacı güdülür. Clicks to Website özellikle e-ticaret siteleri tarafından kullanılır. İnternet sitesindeki dönüşümleri artırma modelinde ise kullanıcıların haber bültenlerine aboneliğini sağlayarak satış ya da üyelik işlemleri yapabilirsiniz. Reklam modellerinde tercih edilen görsel boyutları farklıdır. Gönderileri öne çıkaran reklam modelinde ise amaç Facebook sayfalarında paylaşılan gönderilere yorum, beğeni ve paylaşım kazandırmadır. Sayfa tanıtımı yapma modeli ise Facebook sayfasını beğenen kişilerin sayısını artırma yöntemidir. Uygulamanızın yüklenmesini sağlama modeliyle uygulamaları duyurabilir ve kullanımını artırabilirsiniz. İşletmenizin yakınındaki kişilere erişme modeli, etkinliğinize katılımı artırma modeli, insanların teklifinizi almasını sağlama modeli, video görüntüleme elde etme modeli olmak üzere çok farklı amaçlar için Facebook reklam modelleri kullanılır.

Facebook Reklam Yöneticisinin Görevi Nedir?

Instagram, Facebook, Audience Network için reklam yayınlamak isteyenler Facebook reklam yöneticisi ile reklamlarını oluşturur, yerini yönetir veya performansını takip eder. Her seviyede reklam verenlere uygun olarak tasarlanmış olup mobil uygulama ile istediğiniz yerden takip edebilir ve değişiklikleri yapabilirsiniz. Kampanyalarınızı yönetebilir, gerçek zamanlı raporları öğrenebilirsiniz.

Facebook Reklam Ölçüsü Ne İşe Yarar?

Facebook reklam alanlarında kullanılan Facebook reklam ölçüleri ve karakter kullanımı verilen reklamın türüne göre değişiklik gösterir. Reklamlar mobil haber kaynağı, masaüstü haber kaynağı ve sağ sütunda yer almak üzere farklı alanlarda gösterilir. Reklam verme amacınıza uygun görsel boyutu seçmeli ve hazırlanmasına özen göstermelisiniz. Reklamlardan daha iyi verim almak için her alanda çok iyi şekilde görüntülenmesini sağlamak gerekir ve ölçülere uygun olarak hazırlanması önemlidir.

Facebook Reklam Örnekleri ile Hedef Kitlenizi Artırın

Facebook reklam örneklerini inceleyerek kendinize ilham alabilir ve iş hacminizin daha geniş kitlelere nasıl duyurulması gerektiği konusunda fikir alabilirsiniz. Facebook reklam örnekleri ile yaratıcılığınıza yeni fikirler getirebilir ve fikirleriniz ile iş kapasitenizi yükseltebilirsiniz. Hikaye anlatımlarını ve videoları örnek bölümden inceleyerek değişik fikirler alabilirsiniz. diğer markaların nasıl reklam yaptığını inceleyerek kendi reklamlarınızın nasıl olacağı hakkında da fikir sahibi olursunuz.

 

Yorumlar

Yorumunuzu bırakın

Beğen Başlangıç Paketi

3750 TL

Tebrikler
Sipariş Açıldı

Siparişi Tamamla

Teşekkürler, hesap uzmanımız 1 iş günü içerisinde sizi arayacak.
  • Anahtar Kelime Planlama
  • Google + Yandex Arama Reklamcılığı
  • Sitenize Uygun Diğer Öneriler
  • Ücretsiz Uzman Desteği
  • Telefon Destek Yok
  • Hediye Ücretsiz Web Sitesi
Rss
Ara: 4447556,RKLM Beni Ara